Projects

 

Welstaat

In de sprookjesachtige bossen van Frederiksoord ligt Welstaat..

Before I Die

In de zomer van 2017 reist een bijzondere en hartstochtelijke muziektheaterproductie van Kameroperahuis en I SOLISTI Belgian wind ensemble Antwerp langs enkele Nederlandse festivals en door Vlaanderen Before I Die.. 

CD Release (& Recording)

"Harp is HOT! Dat bewees harpiste Doriene Marselje, die in deze speciale editie van Het Klankcafé haar debuut-cd presenteerde. Een prachtig album - À la Francaise geheten"..

Wildeman

In het paleis wordt een prins geboren: Wildeman! Zijn papa en mama zijn zielsgelukkig. Hier is hij dan, hun zoon, die later koning wordt. Maar wat wordt daar gefluisterd? Er is iets met dat kind. Hij is te druk. Te wild. Hij luistert niet. Is hij niet eigenlijk… een aap?..

DMF

DMF created a contemporary show for the Dutch Harp Festival with the classic line-up of harp, viola and flute, played by Doriene Marselje, Mara Tieles Cutié and Felicia van den End..

Marselje Duo

Het Marselje Duo bestaat uit violiste Annelieke Marselje en harpiste Doriene Marselje. De twee zussen begonnen als vanzelfsprekend al op jonge leeftijd met samen musiceren, en geven inmiddels al sinds 2008 concerten als duo..

Club Classique

Club Classique is een gezelschap van bevlogen musici onder de artistieke leiding van Leonard Besseling en Myrthe Helder..

IJ-Salon

A chamber music series in Muziekgebouw aan het IJ (Amsterdam) organized by principal viola player of the Royal Concertgebouw Orchestra Michaël Gieler..

Gizmo Duo

Het Gizmo Duo is een bevlogen fluit-harp duo. De paden van de twee musici zijn elkaar zo vaak gekruist dat ze na hun masterstudies aan het conservatorium besloten om samen op te treden..

Ik vertrek

Leven zonder opsmuk, regels en verwachtingen, terug naar onze oerinstincten. Vrij van sociale media, schoonheidsidealen, rollen waar we ons in moeten voegen. Ik Vertrek neemt ons mee naar een wereld waarin echtheid en moeder natuur de scepter zwaaien. Het kan. Toch?..